25-26 червня на Львівщині відбудеться форум місцевого розвитку

10:50 25 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

На форум місцевого розвитку в Трускавці запрошені Голова Верховної Ради Андрій Парубій, перший віце-прем'єр-міністр і міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, маршалек польського Сейму Марек Кухцінські, віце-прем’єр і міністр розвитку Польщі Матеуш Моравєцкі.

«25 червня у Трускавці розпочне роботу дводенний форум місцевого розвитку», – повідомили прес-службі Львівської обласної ради, де також розповіли подробиці:

«Форум місцевого розвитку відбувається за підтримки Львівської обласної ради, Програми USAID Рада та Фонду Східна Європа. На форум запрошені Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, перший віце-прем'єр-міністр і міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, віце-прем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, маршалек Сейму Республіки Польща Марек Кухцінські, віце-прем’єр і міністр розвитку Республіки Польща Матеуш Моравєцкі, представники профільних комітетів парламенту.

Всього участь у форумі візьмуть понад 100 учасників. Серед них – парламентарі, представники дипломатичного корпусу, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій з України, Республіки Польщі, Сполучених Штатів Америки та Канади, а також міжнародних фондів і програм.

Програма форуму передбачає кілька заходів. Перше – це відкриття і пленарне засідання, в якому братимуть участь перші особи області і держави. Після цього  розпочинаються дві секції. Одна, це дуже важлива на сьогодні тема, децентралізація. Беруть в ній участь наші польські колеги, які вже пройшли цей шлях і можуть поділитись як позитивним, так і негативним досвідом.

Друге питання – це проекти транскордонного співробітництва України і Польщі. Наступного дня говоритимуть про кращі практики органів місцевого самоврядування.

Форум місцевого розвитку проходитиме 25-26 червня у Трускавці у готелі «Mirotel Resort & Spа». Роботу Форуму місцевого розвитку, який відбуватиметься 25-26 червня у Трускавці, показуватимуть у прямому ефірі ТРК «Львів» та «Телекомпанії Львів ТБ».

Телеглядачі у прямому ефірі зможуть побачити церемонію відкриття Форуму, роботу пленарних секцій, а також цікаві коментарі учасників та гостей заходу. Ведуча на прямих включеннях вестиме розмову з парламентарями, представниками дипломатичного корпусу, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій з України, Республіки Польщі, Сполучених Штатів Америки та Канади, а також міжнародних фондів і програм.

Отож, у суботу, 25 червня, з 10.00 до 17.30 переглянути пряму трансляцію Форуму місцевого розвитку ви зможете на ТРК «Львів» та на сторінці сайту телекомпанії «Львів ТБ» http://www.lviv-tv.com/ (плеєр «наживо.форум місцевого розвитку»), також за посиланням на трансляцію в мережі інтернет https://www.youtube.com/watch?v=09-6dhBm2_k. А в неділю, 26 червня, – на телеканалі «Львів ТБ» з 10.00 до 14.00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів