24 серпня у Львові вдруге збиратимуть гроші для бійців АТО на «Ярмарку смаколиків»

12:35 19 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Мирослав Пархомик / «iPress.ua»

Про це повідомляє адміністрація центрального міського парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.

У неділю, 24 серпня, на День Незалежності, з 15.00 у Львовівському центральному парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького вдруге відбудеться «Ярмарок смаколиків» у Парку культури, виручені кошти з якої підуть на допомогу військовим. Минулих вихідних така подія дозволила зібрати 22,5 тис грн, на котрі вже замовили речі для доукомплектування 50 бійців 2-го батальйону 24-ї бригади.

Після успіху першого ярмарку та бажання забезпечити хоча б роту бійців найнеобхіднішим, вирішили ще раз організувати подію. «Одного разу ми вже провели такий захід, і зрозуміли, що він цікавий як і для покупців, так і для пекарів. Мотив залишається незмінним, але ми постараємося покращити рівень проведення ярмарку та заохотити більше пекарів та відвідувачів» , – розповіла співорганізатор проекту Юліана Романишин. 

У першому ярмарку взяло участь 28 львів’янок, що полюбляють пекти, а захід відвідало більше 1000 поціновувачів солодкого. Цього разу організатори сподіваються залучити ще більше пекарів і відвідувачів. Для цього будуть проведені кулінарні майстер-класи та живі концерти. 

«Хоча ми цього року святкуємо 23-ту річницю незалежності, фактично ми ще досі виборюємо її. Саме тому, зокрема у цей день, ми повинні максимально долучитися до боротьби за нашу волю, допомогти тим, хто її відвойовує для нас. «Ярмарок смаколиків» – одна з можливостей зробити це у приємний і корисний спосіб», – зауважила Христина Пархуць, головний адміністратор Парку культури.

Організатори акції запрошують усіх, хто любить пекти, зголошуватися за номером: 093 671 50 37 або у «Facebook» на сторінці Парку культури. Про це повідомляє його адміністрація.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів