23 жовтня проведуть форум національно-культурних товариств Львівщини

13:36 21 жовтня 2016 р.

У неділю відбуватиметься піша хода з 150-тиметровим прапором України до пам’ятника Тарасові Шевченку на проспекті Свободи.

У неділю, 23 жовтня, у Львові відбудеться форум національно-культурних товариств Львівщини «25 років разом у незалежній Україні». Як поінформували сьогодні, 21 жовтня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, про це повідомиладиректор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Христина Береговська.

За її словами, цей захід дасть змогу його відвідувачам відкрити для себе різноманітні культурні традиції національностей, що проживають у нашій державі та формують українську громадянську націю».

Христина Береговська також розповіла, що програмою форуму передбачено проведення тематичного круглого столу за участі керівництва Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної ради, представників дипломатичних представництв, що діють у Львові, національно-культурних товариств Львівщини та експертів з питань етно-національної політики. Триватиме засідання круглого столу з 11:00 до 13:00 у малій сесійній залі Львівської обласної ради на вулиці Винниченка, 18.

Опісля, з 13:00 до 14:00 відбуватиметься піша хода з 150-тиметровим прапором України до пам’ятника Тарасові Шевченку на проспекті Свободи, де у 14:00 розпочнеться концертна програма за участі самодіяльних художньо-мистецьких колективів національно-культурних товариств Львівщини. Також на гостей свята чекатиме наметове містечко за участю представників товариств, що братимуть участь у форумі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів