23 червня на Львівщині – День жалоби

15:43 22 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Facebook

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, Львівщина попрощається зі загиблими на Донеччині військовослужбовцями 24-ї окремої Залізної механізованої бригади.

23 червня Львівщина попрощається зі загиблими в бою 19 червня під селищем міського типу Ямпіль Краснолиманського району на Донеччині військовослужбовцями 24-ї окремої Залізної механізованої бригади оперативного командування «Північ» Cухопутних військ Збройних Сил України. У зв’язку з цим підписано Розпорядження обласної державної адміністрації про оголошення 23 червня 2014 року в області Днем жалоби.

У розпорядженні, зокрема, зазначено рекомендувати на знак скорботи за загиблими у День жалоби приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території області. Також запропонувати районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач Львівської обласної державної телерадіокомпанії.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів