22 липня у Львові – Марш єдності

17:30 21 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 1927.kiev.ua

Як повідомляє в понеділок прес-служба міськради, в пішій ході з центру міста до «Арени Львів», де відбудеться матч за Супекубок України, візьмуть участь футбольні вболівальники клубів «Шахтар», «Динамо», «Карпати».

Як повідомила сьогодні, 21 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, у вівторок перед матчем «Шахтар» – «Динамо» у Львові відбудеться Марш єдності. У повідомленні також конкретизується:

«У пішій ході з центру міста до «Арени Львів» візьмуть участь футбольні вболівальники клубів «Шахтар», «Динамо», «Карпати». Усіх охочих запрошують долучатись до Маршу єднання та ще раз продемонструвати усьому світу єдність України. 

Збір учасників – о 17.00 на пл. Ринок. Перед ходою учасники о 18.00 заспівають Гімн України у повній редакції. 

Як зазначають організатори, бажано дотримуватись дрес-коду: вишиванка, білий одяг. 

«Це буде загальний марш єдності, який символізуватиме єдність цілої України, всіх її частин. Ми хочемо показати, що ніколи не було ніяких поділів між Заходом і Сходом, і в майбутньому не буде. На цей матч ми запрошуємо всіх львів’ян, адже це не є суто фанська подія чи марш вболівальників. Ходою ми покажемо ще раз всьому світу єдність України в цілому», – зазначив голова ГО «Завжди вірні» Тарас Павлів.

Організатори очікують більше 3 тисяч футбольних вболівальників, які візьмуть участь у ході. Хода пройде за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – пр. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199.

Нагадаємо, 22 липня на «Арені Львів» о 21:00 відбудеться матч Інтер Супекубку України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар».

Окрім того, прес-служба міскради попереджає, що 22 липня буде часткове обмеження руху транспорту, у зв’язку з Маршем єднання. Тому водіїв приватного транспорту просять не їхати за маршрутом пішої ходи. Також у вівторок з 19.00 водіїв просять оминати вулицю Стрийську.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів