21 листопада на ринку «Під Арсеналом» у Львові – благодійний ярмарок на підтримку дітей героїв та АТО

17:22 20 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: galnet.org

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, завтра кожен може приготувати щось смачне в самому центрі міста, якщо покладе в спеціальну скриньку пожертву на потреби українського війська та дітей героїв.

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову», що громадські ініціативи та організації запрошують відзначити річницю Революції завтра, 21 листопада, на Ринку зброї «Під Арсеналом». У повідомленні також конкретизують:

«Ринок зброї з ініціативи львівського кулінарного клубу «Здоров’я і спокій» оголошує 21 листопада днем, вільним від оренди. А, отже, кожен, хто чується в силі, може прийти, приготувати щось смачне та спробувати себе у ролі бізнесмена та благодійника в самому центрі Львова.

Єдина умова – це благодійна пожертва на потреби українського війська та дітей героїв у спеціальну скриньку. А ті, хто хотіли б пригадати, як все було, як змінилась за рік країна та місто, запрошуються до зустрічі «Під Арсеналом» 21 листопада з 12:00 до 20:00.

До участі вже зголосились «Кримська хвиля», Громадський сектор майдану, «Hand made по-львівськи для армії руками волонтерів». Все, що потрібно зробити для участі, – це подзвонити за номером телефону 0672300508.

Львів’ян та гостей міста також  запрошують прийти та підтримати ініціативу. Ініціатор акції Костянтин Ковалишин зазначає також:

«Наближається річниця Майдану. Радісна і гірка, піднесена та гнівна... Кращий спосіб відзначити її – це зібратися разом біля палаючої бочки, чи паруючого казана, міцно обійнятися, зігрітися рукостисканнями та чаєм і трохи поволонтерити для тих, хто йшов попереду, хто не пошкодував себе, хто стоїть за нашу свободу зараз».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів