2 листопада у Львові збиратимуть кошти батальйону «Айдару» на квесті, присвяченому Листопадовому чину

11:53 28 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в неділю о 13:00 на площі біля пам’ятника Іванові Франку стартує квест, приурочений 96-й річниці Листопадового зриву.

У прес-службі міської ради повідомили в вівторок «Щоденному Львову», що в неділю, 2 листопада, пройде, приурочений 96-й річниці Листопадового зриву квест, який збере кошти для батальйону «Айдар». У повідомленні також конкретизують:

«Старт квесту о 13:00 на площі біля пам’ятника Іванові Франку. Організатор заходу – Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ».

«Такий квест вже став традицією і цьогоріч пройде втретє. Цього разу учасникам обіцяємо ще більше емоцій та руху, перевірку спритності і кмітливості, а також завдання, пов’язані з історичною тематикою», – зазначають організатори.

«Цього року наш осінній квест є особливим. По-перше, ми працюємо над цікавішими завданнями, ніж у попередні роки. По-друге, вперше такий квест є доброчинним: всі зібрані під час гри кошти ми передамо на потреби хлопців з добровольчого батальйону «Айдар», – коментує Юрій Дворник, член «Молодіжного Об’єднання «Граніт».

Для того, щоб сформувати команду, потрібно попередньо зареєструватись. Більше деталей щодо квесту можна знайти за посиланням: https://vk.com/lustopadzriv.

Деталі – за телефоном: 096-593-82-50.

Довідка

Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ» – молодіжна громадська організація, що виступає організатором спортивних, патріотичних, мистецьких заходів, спрямованих на всебічний розвиток української молоді».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів