10 львівських десантників отримали грамоти й подяки ЛОДА

16:20 27 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Десятеро військових були відзначені за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні: «У вівторок, 27 червня, у військовій частині, де базується 80-й окремий аеромобільний полк 13-го армійського корпусу Збройних сил України, відбувся урочистий захід із нагоди святкування Дня Конституції України та вшанування особового складу, який виконував бойові завдання у зоні АТО. У святкуванні взяв участь перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, представники духівництво та волонтери, громадськість».

«Розпочалися урочистості із хвилини мовчання, якою вшанували загиблих у зоні АТО десантників. Також за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції почесними грамотами та подяками нагородили десятьох військових. Опісля екуменічного молебеню за здоров’я військових, відбулась мистецька частина», – поінформували також сьогодні, 27 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів