10 березня у Львові відбудеться вечір пам’яті Героя Небесної Сотні Сашка Капіноса

23:10 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.com/id5891489

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у вівторок о 18.00 в актовій залі Національного лісотехнічного університету України на вулиці Генерала Чупринки, 105 відбудеться вечір пам’яті Героя Небесної Сотні Сашка Капіноса.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що у вівторок, 10 березня, о 18.00 в актовій залі Національного лісотехнічного університету України на вулиці Генерала Чупринки, 105 відбудеться вечір пам’яті Героя Небесної Сотні Сашка Капіноса. В повідомленні також конкретизують: 

«Організатори запрошують студентську молодь та всіх охочих. Вхід – вільний. Організатори також зазначають:

«У цей день йому мав би виповнитись 31 рік. Сашко Капінос – випускник Національного лісотехнічного університету України, тож творчий вечір символічно відбудеться в стінах цього закладу.

До творчого вечора долучаться: Богдан Жила, лідер Львівського гурту «Залізний Хрест» зі своєю акустичною програмою; Віктор Пашник – молодий кобзар, пісні якого покликані зачепити за живе, нагадати чиєї землі ми діти і продемонструвати всю красу і силу культури нашої нації; Марія Пак – гітаристка, бард з міста Стрий; сучасні поети: Богдан Кухта (Львів), Назар Розлуцький (Івано-Франківськ) а також рідні і друзі Сашка Капіноса».

Деталі на офіційних сторінках групи у facebook: https://www.facebook.com/events/784363031619587

та вконтакті: http://vk.com/event86529545

Контактна особа: Богдан Кухта, телефон: 097-486-22-13».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів