Звільнених із війська у запас львів'ян запрошують пройти курси комп’ютерної грамоти (відео)

14:47 31 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: segodnya.ua

Міський голова Андрій Садовий повідомив у п’ятницю: «Ми починаємо новий проект – це курси комп’ютерної грамоти для наших хлопців, які пройшли бойове хрещення».

У Львові стартувала кампанія з навчання комп’ютерній грамотності. Першими отримати навички користування комп’ютером та здобути необхідні знання ІТ-спеціаліста мають змогу хлопці, які повернулись з зони проведення АТО.

Як розповів у традиційному відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий, кращим спеціалістам провідні ІТ-фірми запропонують також працевлаштування. Усі, хто має бажання взяти участь у навчаннях, можуть зголошуватись за номером телефону 276-30-58.

Міський голова Андрій Садовийзазначив: «Вертаються хлопці, які пройшли бойові дії. Їм треба мати хорошу роботу. Найвищий рівень зарплати сьогодні у Львові в ІТ-компаніях. Спільно з компанією Елекс за допомогою Яніки Мерило ми починаємо новий проект – це курси комп’ютерної грамоти для наших хлопців, які пройшли бойове хрещення. Хто має бажання записатись на такі курси, будь ласка, запишіть номери телефонів 276-30-58».

Про це повідомили сьогодні, 31 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів