Завтра з 14.00 у Львові прощатимуться з академіком Іваном Головацьким

17:18 26 січня 2015 р.

Личаківський цвинтар у Львові

Личаківський цвинтар у Львові
Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, 27 січня, на Полі почесних поховань Личаківського кладовища відбудеться похорон відомого науковця та громадського діяча Івана Головацького.

У прес-службі обласної ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що завтра, 27 січня, на Полі почесних поховань Личаківського кладовища відбудеться похорон відомого. У повідомленні також зазначено:

«Громадськість може попрощатися з покійним завтра, 27 січня, з 14.00 у капличці на вул. Пекарській, 52. Там відбудеться парастас.

Звідси похоронна процесія вирушить до Личаківського кладовища. Поховають Івана Головацького на Полі почесних поховань Личаківського кладовища.

Нагадаємо, що на 88-му році пішов із життя Головацький Іван Дмитрович - професор, доктор біологічних наук, активний член НТШ, голова Біохімічної комісії, заступник голови НТШ, академік АН ВШ України, голова Всеукраїнського наукового та професійного товариства ім. М. Міхновського, голова інтелектуально-мистецького об'єднання «Трипілля», член спілки офіцерів України, член Правління Національної Спілки краєзнавців України, голова Громадської ради Музею визвольної боротьби України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів