Львівську фінансову академію заспокоять на рівні міністерства освіти і науки (уточнено)

23:05 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний зустрівся із студентами, які протестують проти приєднання їхнього навчального закладу до Львівського національного університету імені Івана Франка.

У прес-службі обласної державної адміністрації повідомили в п’ятницю ввечері «Щоденному Львову», що насправді заступник її голови Юрій Підлісний зустрічався сьогодні, 12 червня, зі студентами Львівської державної фінансової академії. Натомість вдень 12 червня в прес-службі ЛОДА розповіли:

«У п'ятницю, 12 червня, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний зустрівся із студентами Львівської комерційної академії, які протестують проти приєднання їхнього навчального закладу до Львівського національного університету імені Івана Франка.

«Для багатьох, хто пов'язав своє життя саме з Львівською комерційною академією, стало неприйнятним рішення про злиття цього навчального закладу з Львівським національним університетом імені Івана Франка, тому я розумію, чому вони вийшли на акції протесту», – зазначив Юрій Підлісний, коментуючи ситуацію. – У студентів є побоювання щодо навчальних програм, гуртожитків, приміщення. Задля того, щоб дати відповіді на усі питання, які сьогодні хвилюють протестуючих, у понеділок у нас заплановано зустріч з представниками академії та керівництва ЛНУ».

Юрій Підлісний наголосив, що, почувши деяку аргументацію студентів, можна зробити висновок: їх, ймовірно, дезінформували та залякали. «Брак правдивої інформації створює зайві страхи і ми маємо вивчити добре це питання, обговорити його на рівні Міністерства освіти і науки та заспокоїти молодих людей разом з трудовим колективом Львівської фінансової академії», – додав він».

Про це повідомили сьогодні, 12 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Як інформував «ЩЛ», студенти й викладачі Львівської фінансової академії протестують проти її приєднання до ЛНУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів