10-13-річних львів’ян запрошують позмагатися за гранти на навчання в Центрі інноваційної освіти

16:58 27 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: prosvitcenter.org

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Центр інноваційної освіти «Про.СВІТ» запрошує дітей віком 10-13 років взяти участь у конкурсі та отримати грант, який покриває вартість навчання на курсах.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що Центр інноваційної освіти «Про.СВІТ» запрошує дітей віком 10-13 років взяти участь у конкурсі та отримати грант, який покриває вартість навчання на курсах. У повідомленні також конкретизують:

«До 7 листопада 2014 року слід надіслати на адресу prosvit.center@gmail.com есе на тему «Яким я бачу світ у майбутньому?» (не більше 1 сторінки A4) або посилання на відео, де аплікант викладає свої думки з цього приводу (не більше 2 хв). Організатори також просять обґрунтувати своє прагнення/причини отримати грант в тому ж листі, в якому ви надсилатимете есей. 

Заявки розглядатиме експертна комісія, до якої увійдуть представники компаній, що надаватимуть гранти. Серед аплікантів буде обрано 5 дітей. 

Оголошення результатів – 14 листопада. Особлива увага буде приділятись дітям-переселенцям із зони АТО та сім’ям, які потрапили у скрутне фінансове становище.  

Курси складаються з чотирьох основних блоків:

Світ науки – діти разом із вчителями у форматі гри створять світ від давніх часів до сьогодення;

Світ підприємництва – вчитимемось працювати в команді; розберемось у персональних фінансах та створимо власний продукт у підприємницькій лабораторії, а також навчимось створювати для нього попит;

Світ мистецтва – подивимось на людину як на творця, подумаємо, для чого творити, які зміни потрібні суспільству, яким чином кожен може долучатись до творення змін; навчимося бачити красу навколо себе та проживемо цінний емоційно-естетичний досвід.

Світ і Я – на основі набутих знань та завдяки роботі в команді реалізуємо практичний міні-проект.

Місце проведення: навчальний корпус Українського Католицького Університету, вул. Хуторівка 35а. Заняття – двічі на тиждень.

Детальніше: http://www.prosvitcenter.org. За додатковою інформацією звертайтесь: тел. 050 370 99 66, е-mail: prosvit.center@gmail.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів