Випускники Львівського університету внутрішніх справ отримали офіцерські погони

10:20 10 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди вручення погонів лейтенантів поліції випускникам цього вищого навчального закладу.

Про це повідомили у Львівському обласному управлінні поліції, де також поінформували: «Церемонія вручення перших офіцерських погонів напередодні дня випуску стала у Львівському державному університеті внутрішніх справ (ЛьвДУВС) вже доброю традицією. Ритуал вручення погонів молодим правоохоронцям здійснили начальник Львівського обласного управління поліції Валерій Середа, ректор ЛьвДУВС Роман Благута, перший проректор Тарас Созанський, проректори Мар’ян Гурковський, Ольга Балинська та Василь Струс, директор Інституту з підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Юрій Назар».

Очільник ЛьвДУВС Роман Благута наголосив у своєму зверненні до випускників: «У цей момент згадуються ваші перші кроки як працівників правоохоронних органів, як осіб, які вдягнули форму: це табірний збір, складання присяги. Чотири роки навчання промайнули дуже швидко, і сьогодні ви отримуєте перші офіцерські погони. Офіцер – це людина, яка має честь і гідність та усвідомлює необхідність служіння народові України. Я впевнений в тому, що ви всі гідні цього звання. Розумію, що на початках вам буде складно, але пам’ятайте – вчитись необхідно постійно. І коли ви розпочнете свою безпосередню професійну діяльність, ви будете задувати настанови ваших викладачів та курсових офіцерів, які завжди вам говорили, що треба працювати над собою, адже краще від вас ніхто не знає ваші недопрацювання, але я впевнений, що ви гідно служитимете народові України, гідно виконуватимете свій професійний обов’язок і з честю будете носити звання випускника Львівського державного університету внутрішніх справ!». 

Найщиріші вітання з нагоди такої знаменної для випускників події висловив і керівник ГУ НП у Львівській області Валерій Середа. Зокрема, він зазначив: «Ось і завершилось ваше навчання в університеті, і завтра ви отримаєте дипломи, які підтвердять вашу кваліфікацію як правоохоронців. А вже на наступний день ви поринете в бурхливу професійну діяльність. І цей шлях ви обрали самі, і він буде досить нелегким. На цьому ні сьогодні, ні завтра ваше навчання не закінчується. Ви будете продовжувати вчитись на своїх досягненнях і помилках, злетах і падіннях. Головне, щоб ви завжди оцінювали те, що ви здобули і робили висновки там, де ви схибили. Я хочу побажати вам успіхів і мирного неба, нехай береже вас Господь і супроводжує на нелегкій життєвій стезі».

Про це повідомили у Львівському обласному управлінні поліції, де також опублікували фоторепортаж з урочистостей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів