Виконком Львівської міськради знайшов на зарплату працівникам ПТУ 21,5 млн. гривень

13:40 25 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР затвердив зміни до міського бюджету на 2017 рік.

У Львівській міськраді повідомили в середу, 25 жовтня: «Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету були схвалені зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік та зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова. Прийняті рішення будуть розглянуті завтра, 26 жовтня, на сесії Львівської міської ради».

Керівник департаменту фінансової політики ЛМР Любов Миколаїв доповіла на засіданні виконкому: «Зміни стосуються фінансування видатків управління освіти. Зокрема – фінансування заробітної плати працівникам профтехучилищ у сумі 21,5 млн. гривень за рахунок економії по інших видатках (два мільйони гривень), економії видатків на енергоносії (1,5 млн. гривень) та економії заробітної плати працівників дитячих установ (18 млн. гривень)».

У міськраді додали: «Також були схвалені зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова».

Директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич доповіла на засіданні виконкому «Запропоновані зміни є пропозиціями головних розпорядників коштів. Ці зміни вчора були опрацьовані на профільних комісіях – гуманітарній та інженерній, а сьогодні будуть розглянуті бюджетною комісією. Це технічний перерозподіл видатків по завершенню об’єктів гуманітарної галузі та житлово-комунального господарства для того, щоб завершити відповідні роботи до кінця 2017 року. Ми коштів від розпорядників не забираємо, лише перерозподіляємо. До прикладу, ми беремо стрічку видатків «ремонт спортивних майданчиків», і просто розписуємо їх конкретно за адресами. Також додаємо кошти ЛМКП «Львівводоканалу» на підключення каналізування трьох вулиць у Личаківському районі».

Про це поінформували сьогодні, 25 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Прийняті рішення будуть розглянуті завтра, 26 жовтня, на сесії Львівської міської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів