Викладачі університету оборони ЗС США вивчають досвід своїх колег зі львівської військової академії

14:48 25 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, представники Національного університету оборони Збройних сил США ознайомились із процесом підготовки військових фахівців в стінах Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Представники Національного університету оборони Збройних сил США ознайомились із процесом підготовки військових фахівців в стінах Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. До складу американської військової делегації, яку очолив полковник Роберт Тімм, увійшли понад десяток слухачів та науково-педагогічних працівників навчального закладу.

Метою візиту іноземців до українського видового навчального закладу стало ознайомлення зі специфікою підготовки військових фахівців різних ланок управління. Представники американської делегації відвідали Міжнародний центр миротворчості та безпеки Академії, де зараз проходить інтенсивна підготовка військовослужбовців, які були призвані до лав Українського війська в рамках четвертої хвилі часткової мобілізації.

Перший заступник начальника Академії полковник Олександр Сивак розповів іноземним гостям про специфіку підготовки різних категорій військовослужбовців на базі Центру та Академії загалом, ознайомив із особливостями впровадження в освітній процес досвіду проведення антитерористичної операції тощо. В Академії сухопутних військ представників Національного університету оборони ЗС США зустрів начальник навчального закладу генерал-лейтенант Павло Ткачук, який розповів про діяльність вишу та відповів на запитання стосовно підготовки військових фахівців у стінах Академії. Сторони обмінялися пам’ятними сувенірами та сфотографувались на згадку біля головного корпусу.

Про це повідомили сьогодні, 25 березня, в прес-службі Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів