Військова делегація зі США завітала до академії Сухопутних військ у Львові

18:00 31 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

Представники Збройних сил США відвідали Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ.

У львівській військовій академії повідомили сьогодні, 31 липня: «До Національної академії сухопутних військ завітали представники Збройних сил США. До складу делегації увійшли новопризначений аташе з питань оборони при посольстві США в Україні – полковник Томас Уоффорд, діючий начальник відділу оборонного співробітництва при посольстві США в Україні – полковник Синтія Матускевич, начальник відділу оборонного співробітництва при посольстві США в Україні з серпня 2017 року –  полковник Роберт Петерс, заступник начальника відділу оборонного співробітництва при посольстві США в Україні з серпня 2017 року –  підполковник Крокет Оукс, а також командир групи «JMTG-U» –  полковник Девід Джордан».

«На початку свого перебування у Львові іноземні гості зустрілися із керівництвом навчального закладу. Начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук розповів представникам Збройних сил США про структуру та основні завдання вишу й висловив щиру вдячність за всіляку підтримку нашої країни у нелегкі в її історії часи», – поінформували також в академії.

Генерал-лейтенант Павло Ткачук зазначив також: «Сподіваюсь, що цей візит дасть новий імпульс для подальшої нашої співпраці» 

«Після перегляду презентаційного фільму про академію керівництво навчального закладу відповіло на численні запитання гостей. Згодом більш детально з історією вишу американські військові познайомилися, оглянувши експозицію академічного музею. Також цього дня представники Збройних сил Сполучених Штатів Америки відвідали й Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ», – повідомили також у львівській військовій академії та опублікували фоторепортаж візиту делегації зі США.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів