Відсьогодні у Львові приймають документи кандидатів на участь у програмі «Дитячий тренер»

17:22 1 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Для того, щоб взяти участь в конкурсі, кандидатам необхідно подати через Центр надання адміністративних послуг Львівської міської ради пакет документів.

Відьогодні, відповідно до ухвали сесії міської ради від 19 червня 2015 року № 4771 «Про затвердження Програми «Дитячий тренер» на 2015 рік», стартує прийом документів для участі в даній Програмі. Для того, щоб взяти участь в конкурсі, кандидатам необхідно подати через Центр надання адміністративних послуг Львівської міської ради пакет документів: заяву встановленого зразка на участь у Програмі (дивитися додаток 1 до цієї Програми, розміщений на сайті ЛМР), копії паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду, довідку з місця проживання, інші підтверджуючі документи згідно з додатком 2 до цієї Програми (також розміщений на сайті ЛМР).

Учасниками Програми можуть бути тренери спортивних клубів, спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та педагоги-організатори, які працюють з дітьми та молоддю віком до 18 років на території м. Львова. Прийом документів проводиться до 15 вересня 2015 року.

Про це повідомили сьогодні, 1 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Як інформував «ЩЛ», на сесії Львівської міськради затвердили програму «Дитячий тренер» на 2015 рік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів