Усі школи у Львові мають мультиборди, – ЛМР

11:40 2 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Ще один крок до впровадження найсучасніших технологій у освітній сфері Львова зроблено, адже придбано 120 інтерактивних панелей (мультибордів) на загальну суму 16 651 296,2 гривень».

Про це повідомили сьогодні, 2 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також цитують зазначене з цього приводу начальником управління освіти ЛМР Зоряною Довганик: «Для створення сучасної освітньої сфери нам необхідно влаштувати таке середовище, яке б допомагало дітям відчути себе вільними у сучасному світі. Результат, який ми вже отримали: забезпечення усіх шкіл комп’ютерними класами, що ми зробили у минулому році; придбання мультибордів та оновлення контенту».

У міськраді також розповіли: «Окрім цього, з 26 жовтня 2017 року з метою підвищення ефективності викладання предметів природничо-математичного циклу через використання сучасних методів, а саме практичне застосування інтерактивних панелей (мультибордів) у навчальному процесі, розпочалося навчання для вчителів хімії, фізики, біології та географії. Навчання проводять національний тренер «Prestigio» Денис Онікієнко, методисти Г. Кебас, Н. Левицька та вчителі М. Розбицький із ЛНВК імені Василя Симоненка й Д. Олійник зі СЗШ №75».

«Спільно з ІТ-компанією «Nravo» розпочинається навчання щодо використання цільового програмного забезпечення на мультиборді «MozaBook» для роботи в класі. Тренер – Андрій Табачин. Тренінги відбуватимуться на базі НМЦО Львова до 22 грудня 2017 року», – поінформували також у міськраді.

«У 2016 році придбано 22 мультиборди на суму 2 99112,2 гривень, у 2017 році придбано 98 мультибордів на суму 13 652 184 гривень», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів