Учні Львівської школи-інтернату №2 посадили більше сотні фруктових дерев на честь Андрея Шептицького

10:05 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Учора, 23 квітня, вихованці Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2 провели акцію «Діти – митрополиту Андрею».

Інтернет-видання «Gazeta.ua» повідомило сьогодні, 24 квітня:

«23 квітня вихованці Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2 висадили понад сотню фруктових дерев. Акція «Діти – митрополиту Андрею» відбулася з нагоди 150-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького.

Митрополит Андрей відомий своєю благодійною діяльністю, все життя опікувався сиротами, отже новий сад, що постав на території школи діти вирішили присвятити саме йому. Дерева висаджували діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти зі складними життєвими обставинами.

До них долучилися шкільні меценати, представники громадських організацій, духовенство та волонтери. директор школи Андрій Закалюк розповів: «Ми довго думали що робити з цим нашим майданчиком, і коли почався рік митрополита Шептицького ми зрозуміли, що то буде найкращий варіант - посадити тут сад в його пам'ять, як дарунок від дітей сиріт якими він опікувався».

Саджанці для акції безкоштовно передав Львівський аграрний університет, радо підтримавши ініціативу директора школи. вчитель географії Любов Михайлівна Жук додала: «То дуже добра справа – посадити сад. Ті дітки, які вчаться в нас, з часом зможуть приїхати сюди, відвідати свою школу, і подивитися на ті дерева, які вони садили. Як кожне деревце в цьому полі знайшло своє місце, так і наші вихованці знайдуть своє місце в житті». 

Після роботи найменші підкріпились на ярмарку дитячих гостинців і заходились водити гаївки та співати пісень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів