Учні львівської школи №49 допомогли волонтерам зібрати необхідні речі для наших воїнів (оновлено)

18:00 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Як повідомили в сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України, школа №49 міста Львова долучилася до збору коштів для воїнів АТО з початку навчального року.

У сьогоднішніх «Зведених даних», опублікованих на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України, зокрема повідомляється:

«З початку навчального року школа № 49 міста Львова долучилася до збору коштів для воїнів АТО. Вони також допомогли волонтерам зібрати необхідні речі для наших воїнів на схід, передавши їм одяг, засоби гігієни, писанки та малюнки.

Не забувають юні львів’яни і про поранених – учні 3-4 класів цієї школи провели збір необхідних речей для воїнів, що лікуються у госпіталі і лікарні. Кілька місяців тому 49-ту школу відвідав десантник Євген Вознюк, який воював на сході України, і розповів учням про свій бойовий шлях».

Натомість у прес-службі Міністерсчтва оборони України повідомили сьогодні, 27 квітня:

«Учнівське самоврядування СЗШ № 49 міста Львова ініціює та бере участь в матеріальній та моральній підтримці воїнів АТО, які захищають Батьківщину на передовій, так і в госпіталях і лікарнях міста Львова. Педагог-організатор школи та волонтер книжкової сотні по допомозі воїнам АТО Христина Стасів розповіла:

«З початку навчального року наша школа долучилася до загальношкільного збору коштів для воїнів АТО, які були передані в Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла,  Кошти були потрібні для закупівлі необхідних для наших воїнів речей.

Крім цього, в школі організовувалися акції «Намалюй малюнок пораненому воїну АТО», в якій взяли участь учні 2-5 класів, «Солодкий подарунок воїну АТО до свята Миколая», до якої долучилися учні як молодших, так і старших класів. Перед святом Миколая 49 школу відвідав десантник Євген Вознюк, який воював на сході України. Учнівсько-педагогічний колектив дуже тепло його зустрів, учениці 11 класів подарували йому солодкі подарунки, які готувалися спеціально для воїнів в зону АТО до свята Миколая.

Ще до Дня Святого Валентина учні 1-Б класу передали пораненим героям у госпіталі солодкі гостинці – багато печива та шоколадки, до яких приклеїли свої, власноруч зроблені, валентинки, з підписами «Слава Україні! Героям слава!». Також нещодавно учні 3-4 класів цієї школи проводили збір необхідних речей для воїнів, що лікуються у госпіталі і лікарні.

На знак подяки наші Герої передали їм власноруч намальований малюнок. А до Великодніх свят учні 4-6 класів розписали для наших воїнів в зоні бойових дій на сході України чудові писанки.

До Великодніх свят учні молодших і старших класів допомогли волонтерам зібрати необхідні речі для наших воїнів на схід, передавши їм багато засобів гігієни, солодощів, шкарпеток, нижньої білизни, розписані власноруч чудові писанки та малюнки. Учні 5-А і 2-Б класів завжди активно малюють для наших воїнів на сході плакати, на яких пишуть свої складені вірші, пісні і просто теплі і щирі слова для них, а також плетуть патріотичні браслетики.

Крім того, учні інших класів школи завжди малюють захисникам Батьківщини чудові малюнки, роблять з паперу фігурки оригамі, пишуть листи, підписують листівки. А учень 3-А класу Ростик зліпив з гіпсу для поранених воїнів фігурку янголятка.

У СЗШ № 49 міста Львова наголошують, що дітки дуже хвилюються за наших воїнів, бажають їм перемоги і хочуть, щоб вони швидше поверталися додому до своїх рідних, близьких та коханих!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів