У Зашкові на Львівщині провели військовий і патріотичний вишкіл молоді та юнацтва

17:21 29 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Народної Самооборони Львівщини» в інтернет-мережі «Facebook»

Учасники вишколу отримали необхідні знання і навички як поводити себе зі зброєю під час небезпеки, як правильно себе захистити, як згуртувати навколо себе інших людей для оборони держави.

На сторінці «Народної Самооборони Львівщини» в соціальній внтернет-мережі розповіли сьогодні, 29 червня:

«У неділю, 28 червня, завершився вишкільний табір «Зашків-2015» спрямований на патріотичне виховання молоді та юнацтва. Проводили йлшл керівник Військово-вишкільного центру ГФ «Народної Самооборони» – Сергій Хараху та Сихівська сотня ГФ «Народна Самооборони».

Учасники заходу отримали необхідні знання і навички як поводити себе зі зброєю під час небезпеки, як правильно себе захистити, як згуртувати навколо себе інших людей для оборони держави. Також набули навичок самостійного пристосування до вимог вишколу в польових умовах.

Умови проведення вишкільного табору сприяли виробленню в учасників заходу розуміння дисципліни, субординації, налагодженню якісно нового рівня спілкування і взаємовідносин між ними, вихованню фізично, інтелектуально та духовно розвиненого юнацтва та молоді України, залученню дітей, юнацтва та молоді до краєзнавчої діяльності, вивчення, охорони та відновлення пам'яток української історії та культури, пропаганді здорового способу життя серед дітей та молоді, популяризація дитячо-юнацького, молодіжного патріотичного руху».

Про це повідомили сьогодні, 29 червня, на сторінці «Народної Самооборони Львівщини» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів