У школах Львова урочисто святкують завершення навчального року (відео)

13:28 27 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Цьогоріч 11-ті класи закінчили в нашому місті 3716 учнів.

«27 травня у школах відзначають закінчення навчального року», – повідомили в п’ятницю в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Цього дня майже у всіх школах міста пролунав останній дзвоник. Міський голова Львова Андрій Садовий відвідав урочистості до свята останнього дзвоника в СЗШ №3. 

Як уточнили в управлінні освіти Львівської міської ради, цьогоріч загальна кількість випускників у місті Львові: дев’ятих класів – 6155; 11 класів – 3716. Натомість міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Сьогодні для маленьких радість, а для тих, хто закінчує школу, насправді, наступають дуже цікаві та відповідальні дні. Яким буде ваш завтрашній день, залежить від вас. Цей світ дуже мінливий, не передбачуваний, часто люди мають різні спокуси. Але я би хотів, щоб ви знали одну просту істину, що в цьому житті можна втратити все, єдине, що завжди залишиться з вами – це ваші знання. Це мудрість, яку ви здобуваєте впродовж свого життя. В мене у міській раді є багато вакансій, на які я шукаю людей до праці. Мене не цікавлять дипломи, назви навчальних закладів, мене цікавить освіченість і знання. Це важливо також знати батькам. Важливо просто мати хорошу освіту і самому цього хотіти. Сьогодні важливі знання. Тому бажаю вам це зрозуміти і використати цей час, який у вас є після закінчення школи, щоб мати хорошу освіту. Будете мати хорошу освіту – будете мати хорошу роботу, будете мати хорошу роботу – будете забезпечені, будете мати хорошу сім’ю, дітей, усе у вас в житті буде складатись. Бажаю багато добра, любові і великої Божої ласки».

З 2009 року школа працює за програмами поглибленого вивчення англійської мови з першого класу. За період з 2008 до 2016 року кількість дітей, що навчалася в СЗШ №3, збільшилася з 218 учнів, які навчалися в 11-х класах, до 493 учнів у 18-х класах. Навчальний процес забезпечують 63 працівники. У школі навчаються діти соціально-незахищених категорій, які добре адаптовані до навчання – восьмеро дітей-інваліди; шестеро дітей учасників АТО; п’ятеро дітей із сімей-переселенців. 27 багатодітних родин виховують учнів навчального закладу.

Школа пропонує батьківській громаді цікавий спектр позакласної та позашкільної роботи. У навчальному закладі організовано роботу шкільних гуртків – військово-патріотичного, шахового , вокального та  гуртка «умілі рученята».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів