У школах Львова навчається 500 дітей-переселенців

09:48 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Школи міста Львова прийняли 500 дітей переселенців з Криму, Донецької і Луганської областей. Про це повідомив директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк на сесії Львівської міської ради.

«Офіційно у Львові зареєструвалися 226 сімей біженців. У наших школах офіційно зареєстровано 500 дітей, які є переселені з Криму, Донецької і Луганської областей. Левова частка з них прийшла впродовж останніх трьох тижнів з Донецької і Луганської областей під час активних бойових дій.
У садочки ми практично дітей не беремо, бо у нас немає місця. У садочках є 34 дитини, батькам яких справді треба було допомогти.
Всі інші переселені люди, які ходять містом Львовом, достатньо якісно забезпечені, орендують дорогі квартири, купують будинки. У нас є чітка інструкція в соціального захисту: при будь-якому зверненні будь-якої особи, яка є або бездомною, або з іншого місця проживання, негайно писати одразу 2 листи – у правоохоронні органи і Службу безпеки України. Оскільки є 2 бази даних: одна по злочинцях, інша – по сепаратистах. Це критичний момент, який ми сьогодні відстежуємо», - повідомив Олег Березюк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів