У Рудках завершили реконструкцію школи

20:58 5 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У селищі Рудки завершили за кошти державного фонду регіонального розвитку реконструкцію середньої загальноосвітньої школи імені Володимира Жеребного.

Про це повідомив сьогодні, 5 січня, директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів. За його словами, на ремонт цього навчального закладу з державного фонду регіонального розвитку спрямували один мільйон 315 тисяч гривень, з місцевого бюджету – 140 тисяч гривень; кошти партнерів склали 3,882 тисячі гривень. За ці кошти замінили вікна, склоблоки у спортзалі та двері.

«Поганий стан будівлі школи, якій виповнилось 30 років, був однією з найгостріших проблем міста Рудки. Зокрема, застарілі віконні та дверні конструкції шкільного закладу освіти та скляні склоблоки у спортивному залі, які тріскають, не дозволяли утримувати тепло в приміщеннях в осінньо-зимовий період, – розповів Роман Филипів. – Успішна реалізація проекту подовжила термін експлуатації будівлі, створила кращі умови для навчання та занять учнів спортом, проведення загальношкільних культурних заходів».

Про це поінформували сьогодні, 5 січня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів