У неділю юних львів’ян навчатимуть виготовляти ракети

14:15 29 квітня 2015 р.

Центр творчості для дітей та юнацтва Галичини на вулиці Вахнянина, 29 у Львові

Центр творчості для дітей та юнацтва Галичини на вулиці Вахнянина, 29 у Львові
Фото: uk.wikipedia.org

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 3 травня в Центрі творчості для дітей та юнацтва Галичини на вулиці Вахнянина відбудеться відкритий майстер-клас з виготовлення ракет під назвою «Сила тяжіння переможна».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 29 квітня, «Щоденному Львову»:

«У неділю, 3 травня, за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР на площі перед входом до Центру творчості для дітей та юнацтва Галичини, що на вулиці Вахнянина, відбудеться відкритий майстер-клас з виготовлення літаючих ракет під назвою «Сила тяжіння переможна». Акція організована з нагоди проведення у нашому місті з 21 до 28 серпня чемпіонату Європи з ракетомодельного спорту.

Діти, які прийдуть на захід, матимуть змогу навчитися виготовляти літаючі ракети, а також власноруч запустити їх у небо. Сконструйовані моделі можна буде отримати на пам’ять.

Майстер-клас проведуть вихованці та педагоги Золочівського осередку Федерації ракетомодельного спорту України. Участь у майстер-класах безкоштовна.

Захід розпочнеться о 14.00. А на 14.30 запланований запуск ракет.

Довідка: «З 21 до 28 серпня у Львові відбудеться Чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту. Україна вперше прийматиме змагання з ракетомодельного спорту такого рівня. Це право наша країна здобула 2013 року у штаб-квартирі Федерації авіаційного спорту України (FAI), що у Лозанні, Швейцарія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів