У Львові – з’їзд Асоціації випускників факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка

11:10 25 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: факультет журналістики ЛНУ імені Івана Франка

В актовому залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувається з’їзд асоціації випускників його факультету журналістики.

На сайті факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка напередодні повідомили:

«З’їзд Асоціації випускників факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться в суботу, 25 квітня 2015 року об 11.00 в актовому залі університету. Членом Асоціації може стати будь-який випускник, або викладач факультету, який визнає Статут, Кодекс честі члена асоціації.

За рішенням попереднього з’їзду розмір членських внесків – 54 грн. (р/р Асоціації в Ощадбанку 26003301268151 МФО 325796 ЗКПО 35775491)/

Кодекс честі члена Асоціації

Член Асоцiацiї визнає, всiляко пiдтримує i примножує добре iм'я факультету, його значення у становленнi i розвитку сучасної української журналістики. Головний обов'язок члена Асоцiацiї у професiйнiй журналiстськiй роботi сприяти забезпеченню громадян оперативною та об'єктивною iнформацiєю.

Член Асоцiацiї у своїх публiкацiях уникає неповноти або неточностi iнформацiї, якi могли б завдати моральної шкоди честi та гiдностi людини. Член Асоцiацiї поважає осiб, якi надають йому iнформацiю, не розголошує її джерел, за винятком вимоги суду.

Моральний обов'язок члена Асоцiацiї – пiдтримувати кopeктнi стосунки з колегами по Асоцiацiї та iншими професiйними журналiстами, допомагати їм у вирiшеннi професiйних проблем, виявляти солiдарнiсть з ними, коли вони зазнають утискiв та гонiнь, а також допомагати у фаховому становленні молодих журналістів, зокрема студентів альма-матер.

Звання члена Асоцiацiї нecумісне з:

пiдготовкою для ЗМI брехливої iнформацiї;

з одержанням платнi за поширення такої iнформацiї, або за приховування достовiрної;

образою нацiональних, расових, етичних та релiгiйних поглядiв i почуттiв людей, пiдтримкою екстремiзму та тероризму;

частковим чи повним привласненням чужих текстів, думок і творів, матеріалів.

Якщо ж член Асоцiацiї не зумисне оприлюднює неправдиву iнформацiю, в якiй перекрученi факти або ж завдано образ людинi, він зобов'язується у тому ж ЗМI визнати свою провину шляхом вибачення i виправлення помилок.

сприяти змiцненню авторитету Асоцiацiї та факультету;

виконувати рiшення та розпорядження opraнів управлiння Асоцiацiї, прийнятi у межах їх компетенцiї;

не завдавати шкоди авторитету та майну Асоцiацiї;

Припинення членства в Асоцiацiї здiйснюється:

за iнiцiативою члена на пiдставi письмової заяви;

за iнiцiативою Правлiння Асоцiацiї, якщо дiяльнiсть членiв визнана такою, що суперечить Статуту Асоцiацiї, або шкодить Асоцiацiї чи ії авторитету, а також у випадку порушення ним Кодексу честi члена Асоцiацiї.

Члени Асоцiацiї не мають права вимагати повернення внесків, майна та iнших цiнностей, що переданi Асоцiацiї для здiйснення статутних цiлей та завдань, крім тих, що переданi тимчасово в користування, оренду, в якостi позики тощо.

За рішенням попереднього з’їзду розмір членських внесків 54 грн.

р/р Асоціації в Ощадбанку 26003301268151 МФО 325796 ЗКПО 35775491».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів