У Львові встановили першу в Україні опору для велосипедистів (відео)

17:45 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Орест Олеськів

Як пояснили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, вона допомагає дочекатися зеленого сигналу світлофора, не залишаючи транспортний засіб.


Відео: Орест Олеськів

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що в межах Європейського тижня мобільності Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) встановило на проспекті Свободи в нашому місті першу в Україні опору для велосипедистів. Організатори Європейського тижня мобільності пояснили: «Вона допомагає велосипедистам дочекатися зеленого сигналу світлофора, не злізаючи з велосипеда. Також старт з місця стає значно швидшим, бо ви можете відштовхнутися від опори чи одразу почати крутити педалі, сидячи в сідлі».

Довідка

Європейський тиждень мобільності – це найграндіозніший у світі захід, який пропагує сталу мобільність. Цьогоріч у Львові та у всьому світі його відзначали 16-22 вересня. Захід заохочує місцеву владу європейських країн запроваджувати та підтримувати сталий розвиток транспорту і спонукати мешканців спробувати альтернативні засоби пересування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів