У Львові завершилися навчання в «Школі молодого лідера»

11:54 12 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Молоді лідери України» в інтернет-мережі «Facebook»

Найяскравіші спогади залишилися в учасників навчань від модуля «Фасилітація».

«Сьогодні – підлітки, а завтра – активна спільнота прогресивних лідерів, які розвиватимуть Україну. Саме з такими міркуваннями ГО «Молоді лідери України» ініціювала проект «Школа молодого лідера: «Project Management», який підтримали благодійний фонд «Українська Галицька Фундація» та «Клуб Ділових Людей», – повідомили сьогодні, 12 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Проект тривав для 30-ти учасників з 13 липня до 1 серпня. До участі запрошували підлітків та молодь віком 15-17 років зі Львова та Львівської області. Експертами в «Школу молодого лідера» запросили активних молодих діячів Львова – Христину Яблонську, авторку та керівника ряду соціальних проектів, керівника міжнародного відділу «Клубу Ділових Людей» Христину Коваль, голову ГО «Молоді Лідери України» Наталю Панчишин та проект-менеджера «Клубу Ділових Людей» Михайла Ткача,.

Учасниця проекту Оля Кіх розповіла: «Проект «Школи молодого лідера» став для мене поштовхом у цій сфері діяльності. Участь у ньому залишила позитивні емоції і «море» спогадів. Учасники проекту стали невеличкою сім’єю зі своїми проблемами та історіями. Найяскравіші спогади залишилися від модуля «Фасилітація», де ми генерували ідеї і чітко розписували свої кроки у проекті».

Своєю чергою, учасниця проекту  Марта Семенів повідомила: «Школа молодого лідера» дала можливість створити проект. У мене залишились тільки позитивні емоції, адже я отримала багато знань, які будуть потрібні у майбутньому. Я дізналася про логічну структуру проекту, стратегічне планування та фандрайзинг. Усі отримані рекомендації планую використовувати для впровадження власних ідей». 

На думку самих учасників, такі ініціативи дуже корисні та повинні обов’язково повторюватися у майбутньому. «Учасниця проекту Марта Багринівська переконана: «Під час участі я зрозуміла, що без відповідних знань просто неможливо реалізувати свої проекти. Формат «Школи молодого лідера» дуже важливий і потрібний для розвитку молодих людей, які в майбутньому будуватимуть нашу країну».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів