У Львові з 12.45 до 21.00 експерти даватимуть поради молоді – як почати роботу над власним проектом

10:22 29 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Startup Depot. Lviv Business Incubator» в інтернет-мережі «Facebook»

29 липня з 12.45 до 21.00 бізнес-інкубатор «Startup depot» збере молоді стартапи та усіх, хто хоче почати роботу над власним проектом для того, щоб провести вперше у Львові «Lviv Startup Day».

Подія спрямована на те, щоб допомогти стартапам: протестувати свою бізнес-модель,  знайти однодумців,  добрати членів у команди,  поспілкуватись з інвесторами, отримати відгуки від експертів у сфері стартапів. Гостями події стануть досвідчені експерти, як українські, так і міжнародні, серед яких: «Mark Kapij» – ангельський інвестор, президент компанії «Darwin's Grove», засновник першого бізнес-інкубатора в Україні, «Ilia Kenigshtein» – керуючий партнер венчурного фонду «Hybrid Capital», засновник Креативного кварталу, «Yurij Riphyak» – співзасновник голосової соціальної мережі «Hubbub», засновник «YouTeam Ltd», «Maciej Sadowski» – засновник та виконавчий директор «Startup HUB Poland», що надає «seed funding» для технологічних стартапів, Максим Лисак – засновник та виконавчий директор Львівського бізнес-інкубатора «Startup Depot».

Теми воркшопів на події: практичні кроки для створення стартапу; «Lean Startup» методологія, інструмент «Business Model Canvas» та інші. Учасники матимуть змогу постійно консультуватись з експертами під час події, що дозволить їм максимально ефективно попрацювати над своїми стартапами.

Партнером події є «Lviv IT Arena 2015» – одна з наймасштабніших ІТ конференцій України. Цьогоріч вона збере понад 1200 учасників, більше ста спікерів та матиме три тематичні потоки – «Product», «Technology», «Business», на яких говоритимуть про основні тенденцій та тренди в ІТ.

Місце проведення – Львівський бізнес-інкубатор «Startup Depot». Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів