У Львові відкрили лабораторію віртуальної й доданої реальності

17:15 28 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У середу, 28 лютого, у «Tech StartUp School» на вулиці Колесси, 2 відбулось офіційне відкриття лабораторії віртуальної та доданої реальності.

Про це повідомили сьогодні, 28 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Лабораторія віртуальної та доданої реальності – один із перших центрів в Україні, де можна побачити величезний потенціал технологій віртуальної реальності. Завдяки технологіям, які розроблять у цій лабораторії, можна відчути повноту свободи руху у віртуальній реальність, можна переміщатися в ній, спробувати різноманітні демо-симуляції в архітектурі, дизайні, навчанні та розвагах. На відкритті також побував і заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, який на собі випробував цей стартап молодих студентів».

Андрій Москаленко запевнив: «Для Львова дуже важливо те, що є тут, адже це унікальна річ. Нам, як місту, було б цікаво співпрацювати з такими людьми, пробувати нові продукти у різних сферах – освіті, культурі тощо. Це був б такий цікавий новий старт з точки зору кооперації. З цими новими технологіями, які сьогодні тут презентують, ми активно працюємо і будемо працювати».

Заступник міського голови також зазначив: «Віртуальна реальність дуже цікава. Ми плануємо відкривати цьогоріч декілька нових об’єктів, зокрема медіатеки. Я думаю, що ми точно скооперуємось, аби зробити дизайн наших майбутніх закладів, щоб діти змогли подивитись, завдяки віртуальній реальності, чи їм буде так зручно».

«Під час відкриття лабораторії віртуальної та доданої реальності відбулась презентація декількох мега-крутих стартапів, що перебувають на акселерації в «Tech StartUp School». Це, зокрема, «цікава астрономія», «розумний супермаркет», «індустріальний парк», «нове помешкання», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів