У Львові відкрили десять додаткових груп короткотривалого перебування дошкільнят

17:34 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Як запевнили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у жовтні заплановано відкрити ще декілька.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 жовтня, «Щоденному Львову», що вчора в нашому місті було відкрито ще 10 додаткових груп короткотривалого перебування для дітей дошкільного віку. Начальник управління освіти ЛМР Галина Слічна розповіла з цього приводу:

«З 1 жовтня у місті запрацювало 10 груп короткотривалого перебування для дошкільнят. Загалом у групах дошкільного віку виховується близько 1100 дітей. Ці 10 груп мають охопити дошкільною освітою 200 дітей. 

Із дітьми у цих групах працюють вчителі початкових класів та педагоги груп продовженого дня. У деяких установах з дітьми працюють освітяни, які приїхали до Львова зі Сходу України.

Заняття у таких групах триваю по 35 хвилин. З дітьми займаються в ігровій формі. 

Зазвичай це музично-естетичне та спортивне виховання, а також заняття з письма, читання та з іноземних мов. Діти знаходяться у таких групах по 3-4 години у першій або другій половині дня.

На відміну від садочків, вихованці груп короткого перебування не харчуються там і не сплять вдень. Заняття для дітей у групах короткотривалого перебування є безкоштовними.

Загалом з початку 2014 року у місті працює 86 додаткових груп, які було відкрито на базі дитячих садків, шкіл та позашкільних навчальних закладів. Цього місяця плануємо відкрити ще декілька таких груп».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів