У Львові відбудеться ярмарок інноваторів

09:15 17 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 17 листопада, з 11.00 до 18.00 години у «Lviv Dovzhenko Center» на проспекті Червоної Калини, 81 триватиме ярмарок інноваторів.

Ярмарок інноваторів буде корисний усім, хто цікавиться наукою та технікою. Відкриватиме його «Tornado Band» (Дитяча школа мистецтв №5). У програмі ярмаркуу будуть цікаві інтерактивні експозиції від творчої майстерні «Сверлик», Центру науки Тернополя, технічної студії «Винахідник» (для дітей від чотирьох до 12 років), «Tech Startup School» та ГО «Територія ініціативної молоді» (робототехніка), «Wanhao» («3D»-друк), корпорації «Артеріум» (хімічні досліди), Музею історії електрифікації Львівщини, «Betalab», компанії «Avalon Inc.», Школи, дружньої до дитини тощо.

Також будуть мотиваційні виступи від заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, вчительки інформатики Ольги Доскочинської, директора школи Будокан Олександра Козловського, керівника Творчої майстерні «Сверлик» Юлії Фаворітової, керівника технічних студій «Винахідник», блогера Ореста Зуба, майстер-клас по «3D»-друку. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів