У Львові урочисто присягнули першокурсники ліцею імені Героїв Крут

16:22 14 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Під покровом Пресвятої Богородиці на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку склали обітницю майбутні захисники України.

Як повідомили сьогодні, 14 жовтня, в прес-службі міськради, першокурсників Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, які урочисто присягнули на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку, привітав і окропив свяченою водою ліцеїстів настоятель Гарнізонного Храму Святих апостолів Петра і Павла – отець Степан Сус, який зазначив: «Сьогодні ви складаєте важливу обіцянку у своєму житті, і ця обіцянка є перед Україною, обіцянка, що ви робите важливий крок свого життя.  Нехай ця обіцянка справді буде зроблена під покровом Пресвятої Богородиці і з Божим благословенням, щоб ви дотримали її, і щоб час вашого навчання у ліцеї Героїв Крут справді допомагав вам зростати у вашій обіцянці».

Після урочистої клятви на площі виступили творчі колективи та хор. Згадали під час урочистостей випускників ліцею, які загинули на чході України під час бойових дій.  Опісля ліцеїсти поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку і урочистою ходою пройшли до Гарнізонного Храму, де отці їх помирували і поблагословили. Також сьогодні у Львові відбувся Марш Слави  захисників Руси-України, під час якого в одностроях військових формувань різних історичних періодів України вони пройшли урочистою ходою центром міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів