У Львові триває друга хвиля проекту «Новий відлік»

10:15 18 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

27 учасників АТО отримують настанови щодо початку власного бізнесу.

«У Львові триває друга хвиля проекту «Новий відлік» – бізнес-інкубатора для переселенців та демобілізованих учасників АТО, які планують відкривати або розвивати власний бізнес», – повідомили сьогодні, 18 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«З 18 квітня до 4 червня для учасників проекту «Новий відлік» триває інтенсивний бізнес-курс, після чого вони захищатимуть бізнес-плани та боротимуться за отримання гранту – до 80 000 гривень кожен – на підтримку власної бізнес-ідеї. Демобілізовані учасники АТО – важлива складова проекту, адже вони, на думку організаторів, потребують особливої підтримки у розвитку власного майбутнього. 

Керівник проекту Христина Коваль зазначила: «Дуже важливо, що колишні військові та члени їхніх родин розвивають власні проекти і не втрачають віру в успішне майбутнє своєї країни. Їхній досвід додає нам всім натхнення та мотивує організовувати нові проекти. Окрім того, ми приємно здивовані різноманітністю проектів та розумінням ведення бізнесу навіть у тих учасників, які раніше не думали відкривати власну справу».

У проекті «Новий відлік» беруть участь 62 учасники, серед яких 36 – учасники АТО або їхні дружини. Серед проектів, які вони планують розвивати – садівництво, виготовлення аксесуарів, автоматизація будинкових систем, виготовлення меблів, дверей, твердопаливних котлів, організація розважально-тренувальних майданчиків тощо.  «Новий відлік» – це програма підтримки малого бізнесу та самозайнятості, яку у Львові організовує «Клуб Ділових Людей» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів