У Львові стартували Всеукраїнські змагання юних автомоделістів

21:55 9 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації

На базі Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді на вулиці Івана Франка, 133 розпочалися Всеукраїнські відкриті змагання на Кубок Українського державного центру позашкільної освіти з автомодельного спорту (трасові моделі) серед учнівської молоді віком до 13 років.

Змагання проводяться в чотирьох класах трасових автомоделей: «Ретро» і ЕС-24 (особиста першість), «Вантажівка» та G-33 екіпажна гонка (командна першість). На змагання прибули вихованці позашкільних навчальних закладів з різних куточків України. Зокрема, до міста Лева завітали команди Вознесенського міського ЦНТТУМ (Миколаївська область), Дніпропетровського ОЦНТТУМ, Житомирського ОЦНТТУМ, Ізмаїльського міського ЦНТТУМ (Одеська область), Київського Палацу дітей та юнацтва, Луцького міського ЦНТТУМ (Волинська область), Рівненського ОЦНТТУМ. Львівщину представляють дві команди – збірна області та команда ЛОЦНТТУМ. Загалом у цих змаганнях беруть участь 36 учасників.

Із вітальним словом до учасників звернувся директор ЛОЦНТТУМ Юрій Чорненький, який гостинно відчинив двері закладу для проведення змагань. Своєю чергою, головний спеціаліст департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Юрій Савчинпобажав школярам спортивного завзяття, кмітливості, ентузіазму та наполегливості в досягненні перемоги.

Змагання триватимуть до 12 червня. Час проведення – з 9.00 до 16.00. Урочисте закриття змагань відбудеться у суботу, 13 червня.

Про це повідомили сьогодні, 9 червня, на сайті департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів