У Львові стартувала виставка «Форум освіти і кар’єри»

15:10 23 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У роботі Міжнародної виставкм «Форум освіти і кар’єри – 2018» беруть участь представників навчальних закладів України та Європи і працедавців.

У прес-службі Львівської обласної ради повідомили в п’ятницю: «Сьогодні, 23 лютого, перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус взяв участь у відкритті Міжнародної виставки «Форум освіти і кар’єри – 2018», який зібрав представників навчальних закладів України, Європи і кращих працедавців нашої держави. Організатор заходу – Центр європейської культури та освіти «Study Group».

Андрій Білоус наголосив у вітальному слові: «Ми живемо в такий час, коли освіта не має кордонів. Нинішнє покоління українських студентів має можливість навчатися в будь-якій країні світу. Тому такі форуми, як сьогодні, дуже важливі, оскільки тут можна отримати інформацію з перших вуст від представників українських і закордонних вузів про можливості навчання в їх закладах».

Перший заступник голови облради підкреслив: «Сьогодні на Львівщині зосереджується велика увага на реформах в галузі освіти. Ми стоїмо на порозі багатьох змін у загальноосвітній, професійно-технічній, спеціалізованій освіті. Цей процес дуже динамічний, тому важливо, щоб ми отримували інформацію від закордонних партнерів і застосовували їх позитивний досвід на Львівщині»

«На форумі можна дізнатися про навчальні заклади України та Європи – факультети, напрямки та умови вступу, акції та пропозиції; післядипломну освіту; відкриті вакансії кращих роботодавців України. Крім того, учасники виставки братимуть участь у тематичних панельних, дискусіях на цікаві теми освіти, кар’єри. За словами організаторів, основним задумом Міжнародної виставки «Форум освіти і кар’єри – 2018», яка триватиме 23-24 лютого в ТЦ «Форум Львів», є організація майданчику для поєднання бізнесу та освіти», – поінформували також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів