У Львові стартувала «Літня школа професій» для дітей Героїв АТО

12:30 17 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Школярі матимуть насичений графік: навчання в «Малій Бізнес-школі», екскурсії на підприємства і в установи, культурно-розважальні заходи.

«16 серпня, за підтримки Львівської міської ради, стартував проект для Дітей Героїв АТО «Літня школа професій», – повідомили сьогодні, 17 серпня, в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Це спільний проект «Малої Бізнес-школи» Львівського інституту менеджменту та ГО «Допомога дітям Героїв», який триватиме 10 днів. Щоденно школярі матимуть насичений графік: навчання в «Малій Бізнес-школі», екскурсії на підприємства і в установи, культурно-розважальні заходи.

«Школа професій» розповідатиме підліткам про найактуальніші професії сьогодення, щодня знайомитиме з успішними представниками цікавих професій та їх підприємствами й установами у форматі екскурсій (ВНЗ «ПрАТ «Львівський інститут менеджменту», ТМ «Смаколик», ПрАТ «Київстар» і ПрАТ «Ензим»). Під час участі у проекті школярі навчаться будувати організаційні бізнес моделі, створять «підприємства своєї мрії»,  у яких спробують прорахувати усі необхідні елементи успішного підприємства.

Також програмою проекту передбачено спілкування з кваліфікованим психологом для пошуку відповідей на запитання «хто я і чого я прагну досягти в житті?!» з метою вибору майбутньої професії. У «Школі професій» школярі працюватимуть у командах, що не лише сприятиме ефективній та результативній роботі, але й дасть можливість знайти нових друзів, створити разом цікаві проекти та весело й з користю провести ще декілька днів літніх канікул».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів