У Львові розпочався форум «Інноваційна весна»

14:30 24 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 24 травня, у Львові розпочався форум «Інноваційна весна», мета якого– надихнути молодь реалізовувати свої ідеї та проекти і перетворювати їх у технологічно базовані стартапи.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Форум «Інноваційна весна»триватиме 24-25 травня у «Tech Startup School», а 26 травня – у «Центрі Довженка». Концепція події розкривається у трьох частинах».

«Науково-технологічну виставку можуть відвідати жителі всього Львова, яка познайомляться з інноваційними новинками, а це близько 50 винаходів – від робототехніки до штучного інтелекту», – поінформували також у міськраді.

«Молоді винахідники зможуть «продати» свою ідею та виграти грошовий грант у ході конкурсу «Startup Pitching» Основними фокусними сферами проектів є фінансові, харчові технології, біотех та відкриті дані», – розповіли також у міськраді.

«Виступи від інноваторів, підприємців та стартаперів і лекторій про технології відбудуться у межах «NovaTalking». Його учасники зможуть надихнутися та дізнатися реальні деталі побудови стартапи та поїздок у США», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів