У Львові ремонтують винищувачі Збройних Сил (відео)

20:23 22 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

У те, що в найбільшому місті заходу України військову техніку полагодять не гірше, аніж у Європі, у ЗСУ не сумніваються.


Відео: zik.ua

Військові літаки ремонтуватимуть на Львівському державному авіаційно-ремонтному заводі. У місто вже привезли два фронтові винищувачі, невдовзі доставлять ще один. Про це йдеться в сьогоднішньому сюжеті телеканалу «ZIK», який також повідомляє:

«Міністерство оборони на ремонт двох винищувачів авансом виділило 40 мільйонів гривень. У те, що у Львові військову техніку полагодять не гірше, ніж у Європі, у Збройних силах не сумніваються.

Відремонтувати літаки планують майже за рекордний час – до кінця року. Для цього працюватимуть у кілька змін понад шість сотень спеціалістів.

До слова, проводитимуть повний ремонт планера літака, всього його силового набору. Головний інженер підприємства, перший заступник директора Роман Качмар каже: «Перевіряються всі системи під током. Лише після цього літак фактично повністю відремонтований».

Хоч війна і літаки – справа не жіноча, однак майстрині теж долучаються до роботи.  «Ми їх комплектуємо, а потім передаємо в механічний цех», – розповідає працівниця заводу п. Богдана.

Для Повітряних сил львівський завод готовий ремонтувати по 12 модернізованих авіасуден на рік – зі значно кращими характеристиками. Якими саме, не зізнаються – мовляв, військова таємниця».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів