У Львові поповнили Збройні Сили 88-ма офіцерами

22:30 30 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся випуск військовослужбовців рядового і сержантського (старшинського) складу для Збройних Сил України, які проходили курси військової підготовки.

Про це повідомили сьогодні, 30 квітня, в прес-службі вищого навчального закладу, де також розповіли подробиці:

«Упродовж кількох місяців слухачі цих курсів отримували грунтовні знання, які дозволять їм стати ефективними командирами у майбутньому. Після успішного складання випускних екзаменів офіцерські лави Збройних Сил України поповнило 88 молодших лейтенантів, 49 з яких виконували бойові завдання в рамках проведення антитерористичної операції у Дебальцевому та Вуглегірську, Артемівську та Мироновському, Маріуполі та Широкиному, Красному Лимані та Слов’янську.

Т.в.о. начальника Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного полковник Олексій Шевченко зазначив під час свого виступу: «Сьогоднішні випускники – професіонали військової справи та патріоти України – стануть надійним поповненням офіцерського корпусу Вітчизняного війська. Разом із дипломами про закінчення третього циклу курсів військової підготовки осіб рядового і сержантського складу і новими погонами молодших лейтенантів, наші випускники отримали також і символічні дороговкази на майбутню службу, якими є славетне ім’я видатного полководця і політичного діяча, патрона нашого навчального закладу – гетьмана Петра Сагайдачного та девіз Національної академії сухопутних військ – «Україна. Честь. Відвага».

Після оголошення наказу міністра оборони України про присвоєння первинного військового звання офіцерського складу «молодший лейтенант», винуватцям свята було вручено відповідні посвідчення та офіцерські погони. Усі вони незабаром повернуться до своїх військових частин, де приймуть посади відповідно до своїх нових знань. Варто також зазначити, що ці курси у навчальному закладі тривають на постійні основі, а випуск молодших лейтенантів для Вітчизняного війська є вже третім».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів