У Львові готують кадри для органів державного управління

12:03 10 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvbs.com.ua

Як повідомляє у четвер прес-служба міської ради, відповідну програму урочисто відкрив сьогодні Український католицький університет.

Прес-служба Львівської міської ради інформує сьогодні, 10 квітня, що о 9:00 у великій сесійній залі ЛМР (к. 202) відбулося урочисте відкриття програми Українського католицького університету «Ефективне управління» («Good Governance»), передбачена для менеджерів національного та регіональних органів управління. Зокрема,декан Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька розповіла: «Проект виник як відповідь на потреби, які є в українському суспільстві, у часі реформ у системі державного управління. Наша програма буде готувати людей, які працюватимуть в органах державного управління  або місцевого самоврядування, які мають інновативне мислення і розуміння, як впроваджувати зміни в таких структурах, які завжди будуть діяти в інтересах громади і країни».

Натомість директор Міжнародного інституту етики і проблем сучасності Володимир Турчиновський зазначив:

«Розпочинаючи цю справу, ми повинні бути відповідальними в публічному просторі. Сьогодні ми пропонуємо кожному учаснику програми взяти на себе етичне зобов’язання, поставивши підпис під документом «Етичне зобов’язання учасника програми «Good Governance». З цим запрошуємо ввійти у програму, щоб будувати нову добру спільноту». 

Довідка

Учасниками першого набору програми «Ефективне управління» стали 44 вихідці з різних регіонів України, котрі представляють різні сфери та громадські організації. Критерії, за якими організатори відбирали учасників програм: активна громадська діяльність, лідерські якості, готовність та наміри працювати в державних структурах, які підкріплені життєвим або професійним досвідом, а також володіння англійською мовою.

Для участі у програмі свої заявки надіслали 147 людей. Це представники Дніпропетровської, Київської, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Харківської, Закарпатської, Житомирської, Тернопільської, Миколаївської, Сумської, Чернівецької, Вінницької, Черкаської областей та м. Києва. Вони представляють різні сфери діяльності та громадські організації.

Програма «Ефективне управління» складатиметься з трьох модулів. Мета − підготувати нову хвилю управлінців для державних структур, які матимуть інновативне мислення, розумітимуть, як впроваджувати зміни в сучасних кризових умовах у державних органах, і практикуватимуть етичні принципи та цінності на користь спільноти.

Однією з цілей програми є формування спільноти випускників, які стануть частиною єдиної спільноти, а також отримають підтримку середовищ у своїй подальшій діяльності. Організатори програми «Good Governance: Program for an innovative approach to governance»: Український католицький університет, Львівська бізнес-школа, Інститут лідерства та управління, Міжнародний інститут етики та проблем сучасності Українського католицького університету. Контактна особа: Вероніка Саврук: media@lvbs.com.ua,  +38 098 350 35 56.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів