У Львові нагородили переможців і призерів Міжнародних та Всеукраїнських олімпіад

14:15 16 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 16 травня,у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного і ресторанного сервісу відбулось нагородження переможців і призерів IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних олімпіад, конкурсів та педагогічних працівників, які їх підготували.

Про це повідомили в четвер, 16 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Участь у заході взяла керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська».

Маріанна Вільшинська зазначила: «Щиро вітаю вас із цими здобутками та пам’ятайте, що це не є вершиною вашої праці, це лише початок. Це гарний початок вашої слави. Всі ваші нагороди повинні бути ще одним стимулом до наполегливої праці. Ваші знання є безцінним скарбом, тому працюйте над собою, працюйте не лише для себе чи заради похвали, а працюйте на майбутнє , адже саме ви є творцями майбутньої України. Вітаю вас із добрим початком і бажаю ще багато звершень. Окрема подяка педагогам, адже  саме ви вкладаєте дуже багато праці у дітей та молодь, разом з батьками навчаєте та направляєте їх».

«Відтак, Маріанна Вільшинська  вручила подяки та грошові премії переможцям та призерам Міжнародних, Всеукраїнських олімпіад і конкурсів, а також педагогічним працівникам, які мають вагомі досягнення в підготовці обдарованих учнів», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів