У Львові кращі результати в ЗНО отримали випускники двох гімназій та одного ліцею

15:37 31 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті «Розвиток дитини»

Перше місце в рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів міста за результатами в ЗНО посів НВК «Школа І ступеня – гімназія», другу – академічна гімназія при НУ «Львівська політехніка», третю – фізико-математичний ліцей-інтернат при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Рейтинг загальноосвітніх навчальних закладів складено на основі загального рейтингу шкіл України за результатами ЗНО з української мови і літератури, що отримали випускники навчальних закладів у 2015 році. До рейтингу включено 109 львівських навчальних закладів, серед яких шість – ліцеї, 10 – гімназії, 14 – спеціалізовані школи, 69 загальноосвітні школи тощо.

Перше місце рейтингу посідає Львівський НВК «Школа І ступеня – гімназія», другу та третю сходинки отримали Львівська академічна гімназія при НУ «Львівська політехніка», розташована у Галицькому районі та Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при Львівському національному університеті імені Івана Франкак зі Залізничного району. Про це повідомили сьогодні, 31 серпня, на сайті Національного університету «Львівська політехніка», повний рейтинг – за цим посиланням: http://childdevelop.com.ua/school-ranking/253/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів