У львівських школах відновлять навчання 8 лютого, – ЛМР (відео, оновлено)

13:38 5 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Управління освіти міськради рекомендуватиме навчальним закладам зменшити тривалість весняних канікул зі семи днів до чотирьох днів.

«З понеділка, 8 лютого, навчальний процес розпочнеться у всіх львівських школах. На сьогоднішній день нема необхідності продовжувати тимчасове припинення навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», – повідомили сьогодні, 5 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

Виконувач обов’язки начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик зазначила:

«Якщо ми з понеділка розпочинаємо навчально-виховний процес, то управління освіти рекомендуватиме навчальним закладам зменшити тривалість весняних канікул зі семи днів до чотирьох днів. Відповідно, відпрацювання начальних планів та програм провести шляхом ущільнення матеріалу або ж проведення додаткових уроків. 

Звичайно, що остаточне рішення буде приймати керівник кожного навчального закладу окремо. Він зможе цю інформацію донести до шкільної громади і, відповідно, кожна школа буде відпрацьовуватиму індивідуально. 

Управління освіти не буде рекомендувати відпрацювання по суботах. Щодо структури навчального року, то тривалість навчального року і саму структуру  затверджує безпосередньо навчальний заклад за погодженням із відповідним органом управління освіти.

Тимчасове припинення навчального процесу у львівських школах тривало з 27 січня до 5 лютого».

У прес-службі міської ради повідомили також сьогодні, 5 лютого, «Щоденному Львову»:

«Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Ми ухвалили рішення відновити навчальний процес у школах з 8 лютого. Захворюваність пішла на спад і ми можемо відкрити школи для учнів. Однак, пильнуйте надалі себе і своїх дітей та дотримуйтесь профілактики».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів