У Львівському університеті внутрішніх справ відбувся випуск магістрів і бакалаврів

17:18 24 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvduvs.edu.ua

На вулиці Кривоноса провели урочисту академію.

«Сьогодні, 24 червня, у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулася урочиста академія з нагоди випуску слухачів освітніх ступенів «Магістр» і «Бакалавр» за спеціальностями «Управління фінансово-економічною безпекою» і «Фінанси та кредит» факультету №5», – повідомили в прес-службі (відділі зв’язків з громадськістю) Львівського державного університету внутрішніх справ (ЛьвДУВС), де також розповіли подробиці:

«Аби привітати випускників із цим знаменним днем, на плацу, що на вулиці Кривоноса, 1, зібралось чимало гостей. Так, участь у академії взяли т.в.о. ректора Роман Благута, директор Інституту післядипломної освіти та заочного навчання Віктор Ковальчук, декан факультету № 5 Валерій Іваха, декан факультету № 8 Леся Томаневич, науково-педагогічні працівники вишу, рідні та близькі випускників. Традиційно захід розпочався з виконання Державного Гімну України.

Опісля настала довгоочікувана мить вручення дипломів. Заступник начальника навчально-методичного відділу ЛьвДУВС Олег Рибак зачитав наказ про випуск бакалаврів та магістрів, а т.в.о. ректора Роман Благута розпочав церемонію вручення.

Від імені керівництва Львівського державного університету внутрішніх справ привітав випускників т.в.о. ректора ЛьвДУВС, к.ю.н., доцент полковник поліції Роман Благута: «Прийміть найщиріші вітання з нагоди цієї знакової події у вашому житті – отриманні справедливої сатисфакції, власне, диплому, що підтверджує ваш рівень підготовки. Приємно бачити таких, молодих людей в очах яких сяє бажання працювати, розвиватися, навчатися, ставати кращими й будувати нашу державу.  Пам’ятайте, що освіта та навчання – постійний процес. Хто здобув кваліфікаційний рівень «Магістр» має всі шанси в майбутньому здобути «Доктора філософії», адже з минулого року ЛьвДУВС отримав ліцензію на це і організував спеціальну Вчену раду. Хто отримав сьогодні освітній ступінь «Бакалавр» – не зупиняйтесь на досягнутому здобувайте освіту далі, адже освіта, це те, що у вас ніхто не забере, що дасть можливість працевлаштуватися та реалізуватися». 

Своїм виступом розчулила усіх присутніх випускниця Галина Шалай, яка від імені своїх колег подякувала керівництву, науково-педагогічним працівникам та студентам за роки проведені пліч-о-пліч: «Випускний –одна з найрадісніших та одночасно тривожних митей у житті, адже є знаменням початку нового етапу зрілого та свідомого. Ми прийшли до ЛьвДУВС із сподіваннями здобути якісну вищу освіту, стати в майбутньому професіоналами нашої справи і, звичайно ж, знайти однодумців та нових друзів. Наші сподівання справдилися, і ми щиро дякуємо вам за це».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів