У Львівському університеті внутрішніх справ відбулася посвята випускників у захисники правопорядку

11:25 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Стоячи навколішки, молоді правоохоронці востаннє віддали шану головному символу рідного навчального закладу.

У навчально-тренувальному центрі «Верещиця» 26 червня відбулась урочиста академія з нагоди випуску та посвяти в захисники правопорядку випускників Львівського державного університету внутрішніх справ. На урочистостях були присутні науково-педагогічні працівники вишу, батьки та друзі випускників, а також поважні гості: начальник обласного управління МВС Дмитро Загарія, заступник начальника обласного управління СБУ Зеновій Кіт, начальник управління організацією заходів цивільного захисту обласного управління ДСНС області Іван Базів, заступник начальника Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Валерій Семак, проректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Юрій Павлюк, т.в.о. командира військової частини №4114 Руслан Босий та начальник управління надзвичайних ситуацій Львівської міської ради Віктор Іваніцький.

Найкращим випускникам дипломи бакалаврів та магістрів вручили ректор університету – генерал-майор міліції Валерій Середа, а також начальник обласного управління МВС –полковник міліції Дмитро Загарія. Долучились до церемонії посвяти лейтенантів міліції у захисники правопорядку перший проректор – полковник міліції Роман Благута, а також проректори – полковник міліції Мар'ян Гурковський, Василь Струс та полковник міліції Василь Франчук.

Ректор ЛьвДУВС генерал-майор міліції Валерій Середа спершу оголосив привітання випускникам навчального закладу від Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, після чого висловив молодим лейтенантам міліції власні вітання: «Сьогодні вийшовши за ворота навчального закладу, ви стаєте на самостійний життєвий шлях. Якщо до того часу ви шукали рішення на питання «як покращити оцінку», «як відпрацювати пропущене заняття», то тепер перед вами стоятимусь куди складніші питання. За них доведеться відповідати не лише перед Законом, а й перед суспільством, своїми батьками та друзями. Шлях, який ви обрали, не буде легким. Тож, хай вам допомагає Господь Бог, рідна земля і український народ, якому ви будете служити».

Щирі вітання звучали і від начальника ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Дмитра Загарії, який також вручив цінні подарунки курсантам університету. Від імені випускників зі словами подяки виступив лейтенант міліції ВасильХанас: «Висловлюємо слова подяки керівному та професорсько-викладацькому складу університету за те, що не шкодуючи сил і часу. Вони передавали нам свої знання і досвід, вкладали частинку своєї душі і серця в кожного з нас! Від імені усіх курсантів хочеться побажати нашим викладачам здоров'я, благополуччя, старанних курсантів, успіхів у науковій та професійній діяльності!».

На згадку про навчання у стінах славного львівського вишу випускник вручив ректорові ЛьвДУВС фотоальбом випускників факультету з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції 2015 року. Хорошою традицією на урочистостях з нагоди випуску курсантів є прощання із Прапором університету.

Стоячи навколішки, молоді правоохоронці востаннє віддали шану головному символу рідного навчального закладу.

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівсбкого обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів