У Львівському університеті імені Івана Франка звільнили прибічницю терористів (відео)

14:10 1 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

У вищому навчальному закладі вирішили не продовжувати контракт із викладачкою, на заняття якої відмовилися ходити студенти.

Учора, 30 червня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка звільнили з посади доцента географічного факультету скандальну викладачку Ольгу Загульську, яка підтримувала терористичні організації «ДНР» та «ЛНР». У вищому навчальному закладі вирішили не продовжувати контракт із викладачкою й відсторонили її від роботи зі студентами.

Натомість вона стверджує: «Люди, які проголосували за те, щоб не подавати третю доцентську посаду на конкурс, відповідно проголосували за те, щоб я її не зайняла. Як доцент, я претендувала на доцентську посаду, але її перевели на асистентську».

Скандальна викладачка додала, що вона виявилася безробітною нібито через її «політичні вподобання». Ольга Загульська також заявила: «Завтра я не піду на роботу. Чому я маю йти на роботу, якщо від завтрашнього дня я вже безробітна? Моє звільнення з роботи є прямим наслідком переслідування за політичними мотивами».

Скандал із викладачкою виник після того, як вона у своєму блозі написала, що підтримує «ДНР» та «ЛНР» і не вважає, що Росія веде війну проти України на Донбасі. Студенти влаштували для викладачки коридор ганьби та відмовилися ходити на її пари. Після цього Загульська виступала на прокремлівському телеканалі «Россия 1».

Про це повідомили сьогодні, 1 липня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів