У львівському полку НГУ розпочався навчальний період другого півріччя

10:34 7 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

З особовим складом були проведені комплексні заняття з дотримання заходів безпеки під час виконання різноманітних завдань військової служби.

У львівському полку Національної гвардії розпочався навчальний період другого півріччя. Під час урочистих мітингів командири військових частин та офіцери Західного управління Національної гвардії привітали особовий склад з початком навчання. 

У львівському полку Національної гвардії України т.в.о. начальника Західного управління полковник Валерій Смолов наголосив у своєму виступі, що кожен військовослужбовець повинен зі всією відповідальністю віднестись до  сьогоднішніх занять. «Сьогодення диктує нам свої умови, тому особисто кожен несе відповідальність за свої дії, а командири всіх ланок відповідають ще й за своїх підлеглих», – зауважив полковник Валерій Смолов.

Також під час мітингів з напутніми словами до особового складу військових частин звернулися ветерани та представники духовенства. Заняття розпочались з проведення гуманітарної підготовки.

Далі з особовим складом були проведені комплексні заняття з дотримання заходів безпеки під час виконання різноманітних завдань військової служби. Цього року більш детально увагу особового складу звернули на дотримання заходів безпеки при користуванні зброєю, боєприпасами, експлуатації техніки та надання першої медичної допомоги.

По завершенні занять всі військовослужбовці склали заліки з дотримання заходів безпеки під час виконання завдань військової служби. Про це повідомили сьогодні, 7 липня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів