У львівському ліцеї долучилися до естафети «Булінг stops тут»

17:45 20 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівський художній ліцей при Львівській національній академії долучився у п’ятницю, 20 вересня, естафету «Булінг stops тут».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Проект «Булінг stops тут» розпочали виступом членів дитячої дорадчої ради, які розповіли учасникам про історію виникнення проекту та показали відеоролик, який стартував на початку проекту. Опісля виступили начальник Головного управління юстиції у Львівській області та представник міністерства юстиції України. До проекту долучилася українська письменниця Нікуліна Анастасія, авторка книг у стилях гостросоціальна проза, реалізм, підліткової літератури, фентезі, антиутопія, містика, казка, роман, пригоди, драма.

«Естафету «Булінг stops тут» є невід’ємною частиною виконання Плану дій з реалізації ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді», яку затвердила сесія Львівської міської ради. Виконання цього Плану є умовою для отримання міжнародного статусу «Громада, дружня до дітей та молоді», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів